kontakt

Om ni har funderingar, önskemål eller förslag på förbättring? Tveka inte att kontakta oss så ska vi göra vårt yttersta för att svara på era frågor.

välkommen till söderköping

Samarbete är något vi uppskattar i alla lägen och känner är viktigt för att få saker att lyckas hela vägen till ett slutresultat. Vi har under alla år samarbetat med Söderköpings Brunn, Visit Söderköping och Söderköpings-Posten.

Söderköping blommar inte bara under sommaren, det kokar av en lokal vilja att sätta staden på den kulturella kartan i Sverige. 

 

Varmt välkommen till en stad full av upplevelser.

Söderköpings Brunn

Förr var Söderköpings Brunn ett välkänt kurhotell, idag är det ett modernt, högklassigt hotell med den äldre charmen bevarad. Söderköpings Brunn har en konferensanläggning, en välbesökt restaurang, en fin spaanläggning och under sommaren erbjuds båtkryssningar på Göta Kanal med hotellets egna båtar. 

Visit Söderköping

Söderköping är en charmig småstadsidyll med Göta kanal som går genom staden, omgiven av en levande landsbygd, naturupplevelser utöver det vanliga och vackra Sankt Anna skärgård. Staden är också inspelningsplats för de populära Madickenfilmerna, Göta kanalfilmerna och den tyska succéserien Inga Lindström. 

Söderköpings-Posten

Söderköpings-Posten (SP) är en lokal tidning för hela Söderköpings kommun och kringliggande postnummer-områden. SP vill bidra till att stärka lokal identitet. Just det lokala är det bärande temat. Våra ledord är positiv, personlig och lokal.

kontakta oss

Telefon

Mail

Adress

Skönbergagatan 35
614 30 Söderköping